Babygym bĂ€st i test 2023 – bĂ€sta babygymmet!

Letar du ocksÄ efter babygym bÀst i test 2023? DÄ har du hittat rÀtt! I denna artikel visar vi pÄ Barnadiset dig hur man hittar det absolut bÀsta babygymmet. I slutet av artikeln hittar du ocksÄ en köpguide och lite vanliga frÄgor gÀllande babygym.

*Denna artikel innehÄller reklam genom annonslÀnkar för babyshop.se & babyland.se

Babygym bÀst i test 2023

1. Sebra babygym morning beige

2. Tiny Love Gymini babygym i trä

3. Bright Stars babygym

Sebra babygym morning beige
Tiny Love Gymini babygym i trä
Bright Stars babygym

Prisklass: Premium

Prisklass: Medium

Prisklass: Billig

Sebra babygym morning beige recension

 

Sebra babygym

Detta Sebra babygym Àr en modell vi pÄ Barnadiset tyckte om riktigt mycket. Det har en fin uppbyggd miljö och kan anvÀndas bÄde uppfÀld och nedfÀlld. Man kan alltsÄ vika ihop taket sÄ att det istÀllet blir som en halv sandlÄda.

Sebra babygymmet har mjuk stoppning och kommer med en bitleksak som lindrar din lillas kliande tandkött. Det finns ocksÄ bjÀllror och massor av prassel för att stimulera barnets hörsel. En annan kul grej pÄ Sebra babygymmet Àr att det finns en barnsÀker spegel pÄ insidan!

Precis som ett babygym ska göra sÄ uppmuntrar det barnets utveckling, och det tyckte vi att Sebra babygymmet lyckades bra med. PÄ grund av den riktigt bra kvalitén pÄ Sebras babygym sÄ klassar vi det som babygym bÀst i test 2023!

Tiny Love Gymini babygym recension

 

Tiny Love Gymini babygym i trÀ

 

Detta Tiny Love babygymmet Àr ett grymt kul och snyggt babygym för din lilla. Det mÀrks att designern har tÀnkt efter och varit engegerad under uppbyggnaden av detta babygym.

Dock har det inga specialla funktioner men det levereras med mÄnga leksaker som ditt barn sÀkerligen kommer tycka Àr intressenta. Ljudstimulerande leksaker kommer inkluderade, och flera gosedjur.

Dessutom Àr stoppningen pÄ detta babygym riktigt mjuk!

Vi pÄ Barnadiset rekommenderar detta babygym varmt till dig som har en medel-budget att lÀgga ner pÄ babygymmet.

Bright Stars babygym recension

 

Bright Stars babygym

För dig som letar efter ett billigt babygym Àr denna Bright Stars modell ditt bÀsta alternativ. Det kommer med en hel del roliga leksaker som stimulerar din lilla. Dessutom finns det ett nÀt pÄ sidorna sÄ att du kan köpa till bollar och göra det till ett mini-bollhav!

Precis som de andra modeller pÄ vÄr babygym bÀst i test lista sÄ kommer Àven detta med en bitleksak som hjÀlper mot kliande tandkött. Dessutom stimulerar hela babygymmet barnets sinnen och utvecklar motoriken.

Överlagt ett bĂ„de bra och billigt babygym som rekommenderas till dig med lite mindre pengar att lĂ€gga ner.

Skip Hop babygym recension

Skip Hop babygym treetop friends

 

Skip Hop babygym treetop friends

Detta riktigt fina Skip Hop babvygym Àr designat för att skapa en trygg plats för din lilla. Den ingÄr i kollektionen Treetop friends (om inte det framstÄr frÄn bilden).

Man fÄr med en kudde som matchar golvet, mönstrade bÄgar som gör att babygymmet liknar ett fÄgelbo, och mycket, mycket mer. Det finns ocksÄ en mÀngd aktivitetar pÄ sjÀlva mattan, till exempel prassliga löv, en blomma som piper och flera gosedjur.

Enkelt förklarat Àr detta Skip Hop babygym verkligen utformat efter att stimulera ditt barn och fÄ de att jobba pÄ finmotoriken, vi tyckte den utfÀrde ett utmÀrkt jobb!

Vanliga frÄgor

Vi vet! Det finns massor av frÄgor som du nu har obesvarade gÀllande vÄr babygym bÀst i test lista. DÀrför hittar du nedan ocksÄ en köpguide för att fÄ tag i det absolut bÀsta babygymmet, samt lite vanliga frÄgor och svar.

NÀr ska man börja med babygym?

Det har ingen speciell Älder ditt barn kan börja anvÀnda babygymmet men vi har kollat igenom ett antal olika undersökningar dÀr de sÀgs att ungefÀr efter ett halvÄr efter födelse sÄ passar det bra dÄ barnet har vÀxt till lite och kan fÄ ut mer av att anvÀnda det.

Men du kan köpa det direkt nÀr ditt barn har fötts men det Àr inte helt sÀkert att ditt barn kommer att börja anvÀnda det direkt.

Det allra vanligaste Àr att barnet anvÀnder det ifrÄn det Àr nÄgra mÄnader gammalt och sedan Ànda upp tills 3 Ärs Älder Àr mycket vanligt. Efter detta brukar barn tröttna pÄ det helt och hÄllet men det mÀrker du sjÀlv.

Varför Àr babygym bra för bebisar?

Alla babygym och aktivitetscenter Àr bra för bebisar av samma anledning. De erbjuder en möjlighet för din lilla att upptÀcka vÀrlden runt de i en sÀker miljö! Samtidigt stimulerar de och utvecklar barnets finmotorik.

Hur lÀnge ska man anvÀnda ett babygym?

Ett babygym kan börja anvÀndas frÄn 6 till 7 veckors Älder. Efter ett tag sÄ kommer du mÀrka att barnet har vÀxt ifrÄn babygymmet, det sker vid ungefÀr 6 mÄnaders Älder, men vissa kan anvÀndas upp till 2 Ärs Älder.

Hur hittar man det bÀsta babygymmet?

Ja, det Àr svÄrt att hitta det absolut bÀsta babygymmet. Börja med att kolla igenom vÄr babygym bÀst i test lista ovan, sedan kan du komma tillbaka till köpguiden nedan.

Material

Titta pÄ materialet som babygymmet tillverkats av. Vi rekommenderar frÀmst de modeller gjorda av trÀ eftersom de hÄller betydligt lÀngre. Titta ocksÄ pÄ hur bra stoppad babygymmet Àr, det Àr viktigt för barnet att trivas!

Pris

Pris Àr vÀl alltid en faktor nÀr man ska köpa nÄgot nytt, fram-för-allt om man Àr smÄbarnsförÀlder. Det Àr ocksÄ viktigt att ha i Ätanke vad för material som anvÀnds för att konstruera babygymmet, pris handlar ocksÄ om kvalité!

Extraprylar

De allra flesta babygym kommer med extraprylar sÄsom gosedjur eller leksaker. Om en modell inte har dessa kan du direkt vÀlja bort den.

Hur gjorde vi vÄrt babygym test?

För att göra vÄrt babygym test lÀste vi först och frÀmst pÄ om hur de anvÀnds. DÀrefter valde vi ut en handfull modeller som fÄtt bra kundrecensioner.

Vi lÀste sedan igenom dessa kundrecensioner och produkternas beskrivningar. UtifrÄn den informationen satte vi ihop vÄra egna recensioner.

Slutligen jÀmförde vi hur modellerna fungerade och skrev babygym bÀst i test lista.

KĂ€llor

*Header-bilden Àr tagen hÀrifrÄn!